Image Alt

Agenda

————————————————————————————————————————————-

1 december Het Grote Sinter Dobbelspel!

Hoor wie klopt daar Borghondiërs,

Vrijdag 1 december is het weer zover. “Het Grote Borghman Dobbelspel”!

Koop voor max. €5 een cadeau of neem prularia van huis mee naar de kroeg, pak het in en kom in de grote kring zitten.We gaan dobbelen!

Dit kan betekenen dat je uiteindelijk met iets, niets of heel veel cadeaus naar huis gaat. De regels worden op de avond zelf verder toegelicht.

Aanvang vrijdag 1 december om 20:00 uur.

Uiteraard zijn we ook ‘gewoon’ geopend. 

17 december Borghmans Kerstconcert met de Carel Jansen Band!

De kerstdagen staan voor de deur, de kerstconcerten vliegen je om de oren. Hier doen wij graag aan mee op zondagmiddag 17-12, maar dan een tikkie anders. Niet een Bach of kerstkoor waar je naar luistert, maar naar de one and only Carel Jansen band!

De Carel Jansen Band bestaat uit de Aaltense muzikanten Frits Willemsen (frontman), Carel Jansen (akoestische gitaar), Tom Arink (bas) en Mark Wagener (drums). Hun muziek kan het best omschreven worden als relaxed en ongedwongen en varieert van jazz, tot Beatles en rock ‘n roll. Gezelligheid tijdens het muziek maken en tijdens het optreden is het belangrijkste.

De entree is gratis en het optreden begint rond de klok van 16.00 uur.

28 + 29 december de Elfgeestentocht in Bredevoort (zie: www.elfgeestentocht.nl)

We zijn deze dagen uiteraard geopend!

30 december Borghmans Oudejaarsborrel!

30 december, de allerlaatste dag dat we geopend zijn van dit jaar. Kom gezellig borrelen, oliebollen eten, gluhwein drinken, proosten rondom het vuurtje buiten.

Henk Kamink zorgt met zijn mega collectie aan muziek en clips dat we in stijl 2023 uit gaan. We zijn deze dag geopend vanaf 13.00 uur en de eerste oliebollen gaan halverwege de middag in het vet. DJ Denk aan Henk drukt rond die tijd ook de play button in.

En zeg nou zelf, met een klein katertje op oudejaarsdag ga je toch onsterfelijk het nieuwe jaar in!? 🙂

28 januari 2024 Winterbierdag

Na het succes van de vorige edities is het weer zover. We beginnen het jaar goed met de Winterbierdag! Heerlijk bourgondisch genieten van eten vanaf het vuur en de smoker, uiteraard serveren we daarbij de mooiste winterbieren.

We starten rond de klok van 14.00 uur.

Enkel op reservering! Reserveren kan via deborghman@gmail.com

Om alvast te noteren!

3,10,17 maart Drank&Spijs middagen! Wegens succes ook weer in het voorjaar!