Image Alt

Drank & Klank

Onder het motto Drank & Klank presenteert de Borghman muzikale middagen en avonden in huiselijke sferen onder het genot van een drankje. Koningsdag en onze Bockbierdag zijn inmiddels vaste dagen voor Drank & Klank. In de maand augustus hebben we onze Zwoele Zomer Zondagmiddagsessies; vier zondagmiddagen met akoestische sessies op ons terras en bij slecht weer binnen. Ook bieden wij een podium tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek en houden we twee keer per jaar een pub/popquiz. Zie onze agenda voor het programma.

Wij hebben tijdens de Dag van de Achterhoekse Popmuziek the Julian Hertz band op ons podium staan.

The Julian Hertzband speelt kleine en catchy nummers gegoten in een Americana jasje. Teksten over liefde en momenten dat het juist even niet zo goed gaat. Kenmerkend voor de band zijn meerstemmige zangpartijen. De formatie is ontstaan rondom singer-songwriter Julian Hertz, die in 2014 zijn debuutalbum ‘Passing Time’ uitbracht. Met een aantal nieuwe nummers op de plank vergezeld Julian zich met David Osterman op leadgitaar, Timothy Stift op contrabas en George Mokhtar op drums.

The Julian Hertz band speelt 19-11-2022 tussen 16.00 uur en 19.00 uur en de entree is vrij.

julianhertzmusic.com

dagvandeachterhoeksepopmuziek.nl

Op zondagmiddag 20 november is het weer tijd voor onze pubquiz! Onze eigen alleskunner Chiel heeft weer een leuke en goeie quiz in elkaar gezet. Tijd om de hersenen te laten kraken onder het genot van een heerlijk glas bier.

We hebben plek voor 15 teams van maximaal 4 personen per team. Opgave gaat enkel via de mail en is definitief na een bevestiging. Inschrijfgeld is €15,- per team. We starten om 15.00 uur!

Voor de opgave kun je mailen naar deborghman@gmail.com VOL=VOL!